На благодійному ярмарку в Тернополі збирали кошти на порятунок онкохворого Артема Сілецького (Відео)

У Тернополі 7 березня відбувся благодійний ярмарок. Захід організували, щоб зібрати кошти на лікування 14-річного Артема Сілецького, в якого діагностували рак лімфовузлів.

Близько сотні жінок з Теребовлянського району – молодих мам та студенток, протягом двох тижнів готували домашні солодощі. Для цього збирались і працювали гуртом та навіть сім’ями. Долучились до доброї справи жінки з села Конопківка, звідки Артем, з Микулинців, де навчається хлопчик, Струсова, Дружби та інших населених пунктів.

Про біду цієї дитини я дізналась у школі в Микулинцях, де працюю. Згодом почали допомагати, як могли. Цей ярмарок проводимо вдруге. Минулого разу – 16 лютого. Тоді люди не стояли осторонь  і ми вдячні їм за це, – розповіла волонтерка Олена Юренко.

У результаті спільної праці вийшли смачні солодощі: імбирне печиво, пампушки, торти, сирники тощо. Благодійний ярмарок організували у переддень Міжнародного дня жінок, тому пропонували тернополянам придбати тематичні пряники та квіти.

Ми зібрались тут, щоб допомогти Артему у великій біді. Закликаємо всіх долучатись, – сказала учасниця акції Тетяна Борис.

Зараз Артем Сілецький на лікуванні в Італії. На його порятунок збирають 80 тисяч євро. Допомогти можете й ви.

Реквізити:

4149 4991 3584 8446 ТАТО, Сілецький Олександр

4149 4991 1864 7740 МАМА, Сілецька Людмила

Детальніша інформація за номерами: 067 344 44 40 та 096 945 54 02

Попередня стаття

Зйомки фільму «Червоний. Без лінії фронту» завершили на Тернопільщині

Наступна стаття

Розтрощені автівки й п’ятеро постраждалих: деталі ДТП на Тернопільщині (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.