Рух транспорту Гаївським мостом повністю перекриють, але не з 20 березня

Рух транспорту через Гаївський міст повністю перекриватимуть, однак точна дата поки невідома. Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

“Днями у соціальних мережах поширилася інформація щодо повного перекриття Гаївського мосту. Офіційно інформуємо, що наразі точна дата перекриття мосту невідома”, – сказала начальниця відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ міської ради Мар’яна Зварич.

Як зазначав заступник міського голови Тернополя Владистав Стемковський у прямому ефірі “Файного міста”, перекриття мало відбутись у період з 20 до 30 березня.

Нагадаємо, що роботи на Гаївському мості тривають. У попередні роки були влаштовані буронабивні палі та проведено бетонування ростверку. Перед тим на цій ділянці відбулося перенесення газо- та електромереж, а також перепідключення нової водопровідної мережі.

Гаївський шляхопровід тривалий час перебував в аварійному стані, Тернопільською міською радою вжито негайних заходів щодо недопущення виникнення будь-яких техногенних ситуацій, а саме: з 1 травня тут почалися роботи з реконструкції шляхопроводу. Оскільки через Гаївський міст проходять міжнародні транспортні коридори, які мають стратегічне значення, реконструкція мосту повинна проводитися як за рахунок місцевих коштів, так і за державні гроші. Проте від початку ремонту коштів з державного бюджету не надходило, тому всі роботи фінансуються виключно з бюджету Тернопільської громади.

Попередня стаття

На Тернопільщині священик з парафіянами облаштовує музей (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік встромив ніж в груди, бо посварився з колишньою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.