На Тернопільщині чоловік встромив ніж в груди, бо посварився з колишньою

Восьмого березня до співробітників Гусятинського відділення поліції надійшло повідомлення від 26-річної жительки району про те, що вона виявила свого колишнього чоловіка з ножовим пораненням.

Непритомного 28-річного мешканця Гусятинського району доправили до лікарні. У нього діагностували ножове поранення грудної клітки. Медики прооперували чоловіка. Наразі його стан задовільний та життю нічого не загрожує.
Працівники поліції почали встановлювати, за яких обставин потерпілий отримав травму. Як з’ясувалося, поранення чоловік заподіяв собі сам.
Того дня він прийшов у гості до колишньої дружини. Посварившись з жінкою, вирішив вкоротити собі віку. Допоки вона вийшла з кімнати, він схопив ніж і вдарив себе у груди.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).
Попередня стаття

Рух транспорту Гаївським мостом повністю перекриють, але не з 20 березня

Наступна стаття

«Заховав квіти у буфеті»: тернополянин розповів про освідчення на концерті (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.