“У святому місці коронавірусу не буде”, – тернополяни про обмеження в церквах (Відео)

Сьогодні в обласній держадміністрації зібралися священики та представники влади. Під час засідання обговорювали як мінімізувати ризики поширення коронавірусу. Виконувач обов’язків керівника обласного лабораторного центру Оксана Чайчук оголосила ряд дій, за допомогою яких можна знизити рівень поширення будь-якої інфекції під час церковних богослужінь.

Медик радить частіше здійснювати вологе прибирання, провітрювати храми, використовувати одноразовий посуд під час причастя, тимчасово припинити занять у недільних школах, проводити богослужіння на свіжому повітрі, зменшити кількість і тривалість богослужінь.

Як ставляться тернополяни до обмеження богослужінь і Таїнств в церквах через коронавірус? – дивіться в опитуванні “Власне баченя” Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

«Заховав квіти у буфеті»: тернополянин розповів про освідчення на концерті (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі заборонили проводити масові заходи через загрозу коронавірусу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.