«Заховав квіти у буфеті»: тернополянин розповів про освідчення на концерті (Відео)

Тернополянин Леонард Дмитрів освідчився коханій Аліні на концерті гурту «Без обмежень». Музиканти підтримали хлопця й допомогли йому зробити пропозицію.

Хлопець розповів, що довго думав над тим, що зробити, аби почути довгоочікуване «Так».

«Я натрапив на афішу концерту вже знайомого гурту і подумав: чому б не використати цю можливість. 8 березня, улюблений гурт, кохана людина і кохання у серці. Сконтактував у соцмережі з фронтменом гурту Сергієм Танчинцем. Незважаючи на безліч інших повідомлень, він не залишився байдужим: підтримав і допоміг порадами. І ось у залі аншлаг, ти чуєш слова про себе, серце починає битися частіше і вона говорить «Так». У цей момент я зрозумів: не спробувавши, нічого в житті не отримаєш», – поділився Леонард Дмитрів.

Щасливий хлопець розповів, що старався все обдумати до деталей. Квіти на початку концерту залишив у буфеті ПК «Березіль», а згодом забрав їх у зал. У потрібний момент чоловік, який сидів позаду, подав троянди.

«Для Аліни все відбулось зовсім неочікувано. Я бачив хвилювання і радість в її очах. Вся увага була спрямована на нас – прожектор, погляди, оплески, вигуки. Одна з глядачок зняла освідчення на відео, за що я їй вдячний», – сказав Леонард Дмитрів.

Він наголосив, що цей день запам’ятається закоханим на все життя.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вперше я познайомився з Вашою творчістю 12.07.2017 і з цього дня Ваша музика припала мені до душі.І ось коли настав час наважитись на крок ОСВІДЧЕННЯ, я довго не знав як це зробити. Одного дня я натрапив на афішу Вашого концерту, у Тернополі, і, подумав, чому б не використати цю можливість: 8 березня, улюблений гурт, кохана людина і кохання у серці. Без Обмежень / Тернопіль / НОВИЙ альбом "#Мільярди" / 8.03.2020 Ви беззаперечно зробили НАШ ДЕНЬ таким яким він мав бути і завдяки Вам запам'ятається нам на все життя) Аліна Дацків сказала ТАК, довіривши своє серце мені.@bezobmezhenua Ви народжуєте в людських серцях вогник надії на краще, Ви єднаєте людей піснею, Ви показуєте свою небайдужість своїми добрими справами.@Sergii Tanchynets та всім учасникам гурту ДЯКУЮ!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!https://youtu.be/tLSlNAr8dBk#безобмежень #bezobmezhen #sergiitanchynets #сергійтанчинець #безобмеженьфан #БО

Опубліковано Leonard Dmytriv Понеділок, 9 березня 2020 р.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік встромив ніж в груди, бо посварився з колишньою

Наступна стаття

“У святому місці коронавірусу не буде”, – тернополяни про обмеження в церквах (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.