Зібрані в тернопільській бібліотеці книги передали в дитячий будинок (Фото)

Книги, зібрані в дитячій бібліотеці Тернополя, передали дітям. Про це розповіли бібліотекарі – організатори акції «Щедра п’ятниця», яка проходила в межах Міжнародного дня дарування книг.

“Друзі, із задоволенням ділимось з вами результатами акції «Щедра п’ятниця».
Найперше, хочемо подякувати усім, хто відгукнувся на нашу ініціативу – підтримати діток, які проживають в сиротинцях і потребують особливої уваги й турботи від кожного. Читачі, письменники, сусіди, просто небайдужі тернополяни… Усі ці люди довели, що і п’ятниця, і вівторок, і четвер, й усі інші дні можуть бути щедрими, якщо у вашому серці живуть добро і милосердя”, – поділились новиною працівники бібліотеки.

Завдяки благодійній акції вдалось зібрати більше 150 книг. Їх передали вихованцям Тернопільського спеціалізованого комунального дитячого будинку «Малятко».
Окрім книг, від колективу бібліотеки дітки отримали солодкі гостинці та засоби особистої гігієни.

Як уже повідомляв МедіаТОР, Тернополяни принесли майже сотню книг у бібліотеку, аби передати їх в сиротинці (Фото)

 

Попередня стаття

У Чорткові завершують будувати новий ринок на 100 торгових місць (Фото)

Наступна стаття

Тернополяни можуть вдягнути кольорові шкарпетки, щоб підтримати «сонячних людей»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.