“Милосердний шопінг”. У Тернополі продаватимуть одяг, щоб допомогти вуличним тваринам

Тернополян запрошують на благодійний шопінг 15 березня. Одяг продаватимуть, щоб зібрати кошти на потреби безпритульних тварин. Захід вже не вперше організовує БФ “Faithful Friends – Вірні Друзі”.
“Ви зможете обрати собі якісні речі за дуже низькими цінами, а заразом – допомогти безпритульним тваринам. Запрошуємо Вас на приємний і милосердний шопінг!” – пишуть організатори.

До акції приєднались тернополяни Назарій Хамуляк із дружиною. 

“Давно знаємо організаторів, ба більше, разом зробили не одну добру справу. Тому, як могли, долучились до розпродажу, передавши свої речі. Дуже важливо, що ці люди не просять грошей, а у свій вихідний день намагаються їх заробити. Кожна куплена річ тут – це врятоване життя там, на вулиці! – зазначив чоловік.

Подія відбудеться 15 березня у закладі “Koza Bar” (м. Тернопіль). Тел. для довідок: 068 445 24 46.

Попередня стаття

“Дітям потрібна здорова мама”. Допоможіть зібрати гроші на операцію жительці Теребовлі

Наступна стаття

У річці на Борщівщині знайшли тіло пенсіонерки, яка зникла напередодні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.