“Дітям потрібна здорова мама”. Допоможіть зібрати гроші на операцію жительці Теребовлі

31-річна жителька Теребовлі, Наталія Борисюк (Рудзінська), звернулась до небайдужих у соцмережі Фейсбук із проханням допомогти зібрати кошти їй на операції. Діагноз жінки – вроджена кавернозна мельформація лиця (родима пляма).

“Пляма ніколи не турбувала. Я неодноразово зверталась до лікарів в Тернопільській області та Києві. Всі говорили: краще не чіпати, бо буде рицедив. Якби не діагноз, який мені поставили зараз київські лікарі, я б ніколи не зверталась по допомогу. Однак родима пляма почала боліти і рости. Під час обстеження в Києві, у клініці Валіхновського та в інституті нейрохірургії, ще виявили пухлину в ротовій порожнині, в яснах, яка проросла в кістку й збільшується. У мене троє дітей, які дуже хочуть, щоб мама була здоровою. На жаль, у нас нема можливості оплатити це дороговартісне лікування”, – розповіла Наталія Борисюк.

Щоб зменшити ризик рицедиву, жінці мають видалити пляму та пухлину. Їй потрібно зробити 4 дорогі та складні операції, вартістю 25 тисяч євро. 

Рахунок Приватбанку: 4149499105546871, Борисюк Наталія Романівна

Доброго дня ! Мене звати Борисюк – (Рудзінська ) Наталія Романівна. Мені 31 рік. Звертаюсь до усіх людей з проханням !…

Опубліковано Борисюк Наталя Вівторок, 10 березня 2020 р.

 

Попередня стаття

Відзавтра в навчальних закладах Тернопільщини — карантин

Наступна стаття

“Милосердний шопінг”. У Тернополі продаватимуть одяг, щоб допомогти вуличним тваринам

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.