Микола Томенко ─ про реалії українського політикуму (Наживо)

В ефірі Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” ─ лідер Громадського руху “Рідна Країна” Микола Томенко. Разом з політиком обговорюємо найгостріші проблеми українського сьогодення. Зокрема й ті, що стосуються виборчої кампанії для місцевого самоврядування, яка має розпочатися через півроку, і яку вже зараз називають «виборами для обраних». Микола Томенко впевнений, що потрібно змінити правила проведення місцевих виборів, щоб вони були демократичними. Також провідні теми ─ ринок землі та новий уряд.

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині поліція взялась за господарів, які морили голодом собаку

Наступна стаття

Тернопільські комунальники просять не приходити, а подавати показники онлайн

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.