Сильний вітер зірвав дах на вул. Гайовій у Тернополі (Фото)

Учора, 12 березня, внаслідок сильних поривів вітру на вулиці Гайовій у Тернополі почалося руйнування покрівлі закинутого будинку, – повідомили в ДСНС Тернопільської області.

Рятувальникам повідомили про це очевидці о 17:20.

Уламки падали на тротуар. Існувала загроза травмування людей. На місце направили працівників аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціпризначення Управління, які оперативно укріпили небезпечні конструкції покрівлі.
Завдяки професійним діям бійців ДСНС загрозу було усунено.

Нагадаємо, штормове попереження оголосили в обласному центрі з гідрометеорології. Вдень 13 березня по всій території області – пориви північно-західного вітру 15–20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий.

Попередня стаття

Тернопільські комунальники просять не приходити, а подавати показники онлайн

Наступна стаття

У Тернополі сесію міської ради почали з вимірювання температури

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.