У жительки Кременецького району коронавірус не підтвердився

Коронавірусної інфекції COVID-19 в жительки села Сапанів Кременецького району не виявили.
Про це повідомили в ДУ “Тернопільський ОЛЦ МОЗ України”, де робили перевірку. В установу 13 березня  надійшло термінове повідомлення щодо випадку підозри на коронавірусну інфекцію в особи, яка повернулася з Італії. Жінка зверталась до лікарів ще 8 березня.

За результатами досліджень, проведених вірусологічною лабораторією, о 20:30 год. підозру на COVID-19 знято! Діагноз: грип А, підтверджений лабораторно методом ПЛР. Як повідомив голова Тернопільської ОДА Ігор Сопель, зараз жінка під наглядом медиків у районній лікарні.

Нагадаємо, про те, що в жительки одного з районів Тернопільщини є підозра на коронавірус, повідомив начальник управління охорони здоров’я ТОДА Володимир Богайчук.

 

Попередня стаття

Працівники Буданівської лікарні були за кордоном, а їм нараховували зарплату

Наступна стаття

МОЗ інформуватиме українців про коронавірус за допомогою СМС-повідомлень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.