Працівники Буданівської лікарні були за кордоном, а їм нараховували зарплату

Службове підроблення документів інкримінують правоохоронці чотирьом працівникам Буданівської психоневрологічної лікарні.
До правоохоронців із заявою звернулися жителі області. Люди повідомили, що в медзакладі керівництво зловживає службовим становищем, – розповів начальник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Юрій Барабан.
У ході перевірок слідчі виявили порушення, серед яких і підробка документів. Як стало відомо, четверо працівників закладу, які займали керівні посади, впродовж тривалого часу вносили неправдиві дані в табелі обліку робочого часу щодо окремих осіб. Підлеглі перебували за межами України, а їм зараховувалися робочі години та заробітна плата.
Трьом підозрюваним оголосили підозру згідно статті 366 частини 1 ККУ, ще одній згідно статті 358 частини 1 ККУ.
Після того, як будуть відомі суми збитків, спричинені державі, прийматиметься рішення про їхнє повернення в бюджет.
Тривають досудові розслідування щодо інших фактів порушень у медзакладі.

 

Попередня стаття

Брифінг: чи готова Тернопільщина протидіяти коронавірусу (Наживо)

Наступна стаття

У жительки Кременецького району коронавірус не підтвердився

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.