Біля тернопільської аптеки створюються черги (Фото)

Біля тернопільської аптеки в мікрорайоні “Східний” створилася чимала черга. Люди стоять на відстані один від одного й очікують, коли зможуть зайти в аптеку.

Світлинами поділилися читачі. Кажуть, черги утворюються відтоді, коли сказали заходити по одному.

Більшість тернополян з розумінням ставляться до запровадження протиепідемічних заходів.

Зазначимо, у зверненні Президент України наполегливо рекомендує всім людям залишатися вдома, крім необхідності купівлі продуктів чи ліків. Особливо це стосується громадян, старших 60 років, які перебувають у зоні ризику.

Також Володимир Зеленський закликав з 17 березня 2020 року заборонити приймати відвідувачів закладам культури, торговельно-розважальним центрам, ресторанам, кафе, фітнес-центрам та іншим закладам харчування, розваг і послуг. З 12-ї години  18 березня 2020 року заборонити залізничне, авіа- та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення, заборонити роботу метрополітенів. Більше можна переглянути на офіційному сайті Президента України.

Попередня стаття

З 17 березня не працюватимуть більшість закладів у Тернополі

Наступна стаття

На Тернопільщині пасажири не зможуть їздити автобусами та потягами

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.