На Тернопільщині пасажири не зможуть їздити автобусами та потягами

З 18 березня до 3 квітня в Україні, зокрема на Тернопільщині, забороняють залізничні, авіа- та автобусні міжміські й міжобласні пасажирські перевезення. Таке рішення ухвалив Кабінет міністрів 16 березня.

Міські перевезення можуть здійснюватись, якщо в громадському транспорті їхатиме до 10 осіб. За словами головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, контролювати кількість пасажирів у наземному громадському транспорті будуть водії та поліція. Якщо пасажири не будуть слухатись водія, він має право викликати правоохоронців.

Постановою Кабміну заборонено заїжджати рейсовим автобусам на автостанцію в Тернополі, а також працівники не матимуть права продавати квитки пасажирам з 12:00 18 березня.

Особистим автомобільним транспортом українці зможуть пересуватись без обмежень.

З 12:00 18 березня Укрзалізниця призупиняє внутрішнє залізничне пасажирське сполучення.

«Через карантин і до прийняття окремого рішення Уряду України з 12:00 18 березня Укрзалізниця призупиняє внутрішнє залізничне пасажирське сполучення. При цьому компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на усі скасовані поїзди – без стягнення додаткових зборів. Повернути квитки можна протягом одного місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований. Перепрошуємо за незручності, але це вимушений і необхідний захід для протидії поширенню коронавірусу та збереженню здоров’я українців», – заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Перелік поїздів, які скасовані через призупинення внутрішнього залізничного пасажирського сполучення

Крім того, з 17 березня заборонено перевезення пасажирів метрополітеном у Києві, Харкові та Дніпрі.

Нагадаємо, через загрозу поширення коронавірусної інфекції Кабінет міністрів запровадив обмежувальні заходи в Україні з 12 березня по 3 квітня.

Попередня стаття

Біля тернопільської аптеки створюються черги (Фото)

Наступна стаття

Перелік тернопільських аптек, які працюють цілодобово

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.