У тернопільські аптеки пускають по одному покупцеві (Фото)

Про те, що в деякі аптеки Тернополя пускають по одному покупцеві, повідомила в групі “Тернопільські плітки” Наталія Швайка Репак.

Це підтвердили самі тернополяни. У коментарях бльшість містян підтримують таке рішення. Крім того, наголошують, що відстань між людьми в чергах має бути близько метра.

За словами тернополянки, яка сьогодні відвідала аптеку в центрі міста, черги дійсно є, тому такі заходи ізоляції потрібні. Також жінка розповіла, що їй не вдалось купити вітамін С у таблетках та захисних масок.

 

 

Попередня стаття

Гаївський міст у Тернополі повністю перекриють з 21-го березня

Наступна стаття

Закладам Тернопільщини рекомендують жорсткий режим (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.