Затримали тернополянку, яка продавала захисні маски на вулиці (Відео)

Правоохоронці перевіряють дотримання карантину на Тернопільщині.

У Тернополі дільничні офіцери поліції виявили жінку, яка поблизу супермаркету на вулиці Злуки продавала захисні маски. Ціна однієї – 90 гривень. За словами 26-річної тернополянки, маски їй надав для продажу чоловік, з яким вона познайомилася в одній із соцмереж.

За 5 годин роботи пообіцяв заплатити жінці 250 гривень. У порушниці вилучили 36 засобів індивідуального захисту та склали адмінпротокол за частиною 2 статті 160 КУпАП – торгівля з рук у невстановлених місцях.

Також, попри заборону, не всі керівники закладів торгівлі та громадського харчування виконують обмежувальні заходи. За минулу добу поліцейські перевірили понад 1500 об’єктів господарювання в області. Було припинено роботу 536 закладів.

Нагадаємо, згідно з рішенням Тернопільської міської ради, у період карантину в місті мають дозвіл працювати лише продуктові магазини та заклади, які здійснюють торгівлю засобами гігієни, а також аптеки. З 21 березня роботу припиняють усі міські ринки.

Попередня стаття

У Тернополі церкви не зачиняють, але обмежують кількість людей на службах

Наступна стаття

З 20 березня у Тернополі не працюватиме жоден ринок

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.