З 20 березня у Тернополі не працюватиме жоден ринок

Враховуючи звернення Держпродспоживслужби, правоохоронних органів та мешканців міста, оперативний штаб прийняв рішення з 20 березня заборонити діяльність усіх ринків на території Тернопільської міської територіальної громади.

Припинять роботу ринки за адресами: вул. Митрополита Шептицького, вул. А. Живова, вул. Київська – вул. 15 Квітня, ринок Оріон, на привокзальному майдані (стихійна торгівля) та інші.

Продуктові магазини, аптеки, комунальні служби працюватимуть у звичному режимі.

Контролюватимуть дотримання рішення наряди правоохоронних органів спільно з групами муніципальної інспекції та Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, раніше були відчинені продуктові ряди Тернопільського міського ринку та комплексу «ВІП Маркет», що розташований на вул. Шептицького.

Попередня стаття

Затримали тернополянку, яка продавала захисні маски на вулиці (Відео)

Наступна стаття

Ранок п’ятого дня на карантині. Вулиці Тернополя пусті (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.