На Тернопільщині зафіксовано перший випадок коронавірусу

– Встановлено перший підтверджений випадок захворювання на короновірус (COVID-19) в Тернопільській області-житель Заліщицького району, про це на сторінці в Фейсбук написав депутат обласної ради Степан Барна.

Таким чином в Україні вже 30 інфікованих.
Сьогодні перший випадок зараження китайським коронавірусом підтвердили У Львові. На Covid-19 захворів 59-річний львів’янин, який 13 березня повернувся з Німеччини.

  • Станом на вечір 20 березня в Україні підтвердили 29 випадків захворювання на коронавірус, з них 3 – летальні, одна людина одужала.
  • Найбільша кількість хворих у Чернівецькій області – 15 хворих, в Житомирській області – 2, в Київській області – 3, в Дніпропетровській області – 2, в Донецькій області – 1, в Івано-Франківській області – 2, в місті Київ – 3, у Львові – 1.

Попередня стаття

Віз чотирнадцять людей. У Тернополі поліцейські покарали водія маршрутки (Відео)

Наступна стаття

Стан зараженого коронавірусом священника – задовільний. На самоізоляції 400 людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.