Віз чотирнадцять людей. У Тернополі поліцейські покарали водія маршрутки (Відео)

У Тернополі поліцейські склали протокол на водія маршрутки, який віз чотирнадцять людей замість десяти.

Порушення виявили на вулиці Бродівській.

– Люди просяться: зупинку-дві доїхати, зрештою, я не маю можливості кожного разу перевіряти, скільки в салоні людей, – виправдовується водій.

На кермувальника поліцейські склали адміністративний протокол.

– Протокол складено за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні порушення та направлено до суду, – каже поліцейський патрульної служби Андрій Пиняка.

Також у центрі Тернополя виявили роботу в закладі громадського харчування.

– Щодо даних осіб складено адміністративний протокол за статтею 44-3 КУАП. Якщо ж буде встановлено, що працівники вийшли на роботу з вказівки власника, суб’єкт господарювання теж буде притягнений до відповідальності, – повідомив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Розпутній.

Також працівники поліції відвідали самотніх осіб похилого віку та інших людей, які потребують допомоги.

Попередня стаття

Жителі Теребовлянщини зберігали автомат і гранату в лісосмузі (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині зафіксовано перший випадок коронавірусу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.