Тернопільська психологиня безкоштовно розкаже, як боротися зі страхом

Тернопільська психологиня Марина Орап пропонує одноразові безкоштовні консультації. Нині її все більше засмучує емоційний фон роздратованості, паніки/апатії, злості й нервозності. Всіх людей, каже, об’єднує страх.

-Страх за своє життя, за життя рідних, страх перед невизначеністю. Страх, який провокує тривожність, паніку, агресію, злість. Але ми не можемо жити без страху, і я не закликатиму вас не боятись. Страх – це нормально, це “вбудована функція” нашої навіть не свідомості, а психіки. Це забезпечує виживання. Важливо вміти керувати нашим страхом. Адже в нас все ж таки є свідомість. Тому не бійтесь свого страху. Подивіться на нього, поговоріть з ним, навчіться взаємодіяти з ним, – пише Марина Орап.

Психологиня, доктор психологічних наук, професор кафедри психології Тернопільського національного педагогічного університету знає, як справитися зі страхом. Психологічну допомогу може надавати щодня. Одноразові безкоштовні консультації проводитиме з 18 до 19 год онлайн. Попередньо просить записуватися.

 

Дорогі друзі! Справа набуває серйозного характеру… І мене все більше засмучує той емоційний фон роздратованості,…

Опубліковано Мариною Орап Понеділок, 23 березня 2020 р.

 

Попередня стаття

У гаражах на Тернопільщині загорілись автомобілі

Наступна стаття

У лікарнях Тернополя – четверо людей з підозрою на COVID-19. Троє з них – діти

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.