У гаражах на Тернопільщині загорілись автомобілі

У селі Ступки Тернопільського району, 22 березня о 09:45 виникла пожежа в гаражному приміщенні. Внаслідок пожежі знищено автомобіль «ВАЗ-2101», меблі та речі домашнього вжитку на площі 30 м.кв., електроінструмент та 2 вікна; пошкоджено облицювання стін будівлі та гаражні ворота. Пожежу ліквідовано черговими караулами 3 ДПРЧ Управління та МПК Шляхтинці, під час гасіння врятовано 3 будівлі. Причина займання та матеріальні збитки встановлюються.

Ще одна пожежа виникла в селі Золота Слобода Козівського району, 23 березня, о 04:42. Загорівся металевий гараж. Вогонь знищив електроінструмент та господарський інвентар на площі 18 м.кв. Також частково пошкоджено автомобіль «Москвич», на площі 2 м.кв., та покриття гаражного приміщення. Пожежу ліквідовав черговий караул 18 ДПРЧ Управління. Під час гасіння врятовано 2 будівлі та автомобіль. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

 

Попередня стаття

У річці Дністер в Заліщицькому районі знайшли тіло чоловіка

Наступна стаття

Тернопільська психологиня безкоштовно розкаже, як боротися зі страхом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.