У Кременецькому районі на COVID-19 захворіла дитина

Про перший випадок захворювання на коронавірус у Кременецькому районі 27 березня, близько 21:30, повідомив Володимир Стефанський, голова Кременецької районної ради. За його словами, захворіла півторарічна дитина.

– Шановні жителі Кременнечини. На жаль, маємо перший випадок зараження короновірусом COVID-19 у районі. У півторарічної дитини з села Лідихів виявили запалення легень. Дитину почаївські лікарі із погодженням з батьками відправили на лікування в Тернопіль. Сьогодні у дитини офіційно підтвердили коронавірус. Ймовірно, дитина була інфікована від дядька, який нещодавно повернувся із Польщі і не дотримався карантинних вимог про ізоляцію.
Ще раз звертаюся до усіх вас із проханням не виходити зайвий раз із своїх домівок і дотримуватися правил гігієни та карантину. Хай береже нас Бог та врятує маленького ангелочка, – написав Володимир Стефанський.

Шановні жителі Кременнечини. На жаль, маємо перший випадок зараження короновірусом COVID-19 у районі. У півторарічної…

Опубліковано Володимиром Стефанським Пʼятниця, 27 березня 2020 р.

 

Попередня стаття

Рятувальники показали, як роблять дезінфекцію в Монастириськах (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині виявили 43 хворих на COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.