На COVID-19 захворів голова Монастириської ОТГ

На COVID -19 захворів голова Монастириської ОТГ Андрій Старух. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Складно бути на передовій і залишитися повністю неушкодженим. Останній місяць почувався добре, жодного разу не було ні підвищеної температури, ні інших симптомів. Дружина та син почуваються нормально. Лікарі стверджують, що більшість з нас перенесе це захворювання, не відчуваючи його. Не панікуйте, дотримуйтеся карантину, залишайтеся вдома. Ми мусимо ходити на роботу, щоб ви могли залишитися вдома. Тепер маю двотижневу самоізоляцію. Обов’язки не відміняє навіть хвороба. Боротьба з епідемією триває, ці дні вимушено дистанційно”, – написав Андрій Старух.
У його заступника – Андрія Гладиша, тест показав результат негативний, чоловік здоровий.

За інформацією Тернопільського оперативного штабу для боротьби з коронавірусом, станом на 17.00 31 березня, в Монастириському районі підтверджено коронавірус у 68 осіб:  м. Монастириська – 38, с. Швейків – 8, с. Ковалівка – 7 (1 летальний), с. Горішня Слобідка – 3, с. Долішня Слобідка – 2, с. Бертники – 2, с. Григорів – 2, с. Чехів, с. Гончарівка, с. Коржова – по 1, с. Криниця, с. Велеснів , с. Доброводи – по 1. В їх числі медперсоналу – 29 (8 лікарів, 13 медсестер, 8 мол. медсестер), 5 дітей, 2 держслужбовці, 2 поліцейські, 1 священик, 1 завдитсадком, 1 вчитель, 1 рятівник НС. У районному шпиталі госпіталізовані 14 (4 – важкий стан, 10 – середній). В Тернопільській лікарні перебувають 8 (3 – середній стан, 5 – легка форма).

Попередня стаття

200 швидких тестів та 100 захисних костюмів відправили у Монастириську лікарню (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині майже сотня хворих на COVID-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.