За порушення карантину в Тернополі оштрафували підприємця та перукарку

По 17 тисяч гривень доведеться сплатити двом мешканцям Тернополя за порушення правил карантину. До відповідальності притягнули приватного підприємця та працівницю перукарні, – повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.
21 березня, під час проведення відпрацювання щодо умов дотримання обмежувальних заходів, дільничні офіцери Тернопільського відділу поліції  виявили факт порушення в продуктовому магазині, розташованому на вулиці Живова. Там торгували нефасованими овочами та фруктами.
Поліцейські склали на 27-річного підприємця протокол про адміністративне правопорушення за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.
Ще одне порушення дільничні зафіксували в перукарському салоні. Попри карантин, заклад працював. На працівницю поліцейські склали адмінпротокол.
Зібрані матеріали дільничні скерували на розгляд суду, який визнав підприємця та працівницю перукарні винними у скоєнні адміністративного правопорушення та зобов’язав їх сплатити штраф в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Загалом від початку карантину поліцейські склали 25 адміністративних протоколів за порушення обмежувальних заходів. Найбільше порушень виявили в Тернополі.
Попередня стаття

Тернополянин незаконно продавав медичні маски

Наступна стаття

Дитмайданчики в Тернополі обклеюють плівкою, щоб там не грались діти під час карантину

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.