Трирічній Настуні з Чорткова потрібні ліки, аби полегшити біль

Минулого року трирічній Анастасії Романюк з Чорткова поставили діагноз «метахроматична лейкодистрофія». Нині дівчинка у важкому стані – вона не може ходити, сидіти, говорити. Така недуга не піддається лікуванню, проте існує терапія, яка полегшує життя хворих. Щодня дитина вимушена приймати ряд препаратів, які підтримують її організм. Ліки, які так необхідні Анастасії дороговартісні, а більшість із них можна придбати лише в Італії чи Іспанії.

– Попри нову та загрозливу недугу, яку зараз обговорюють всі, інші хвороби, на жаль, нікуди не зникли, бо для них не існує карантину. Сім’я потребує неабиякої допомоги благодійників. Найважче зараз купити препарати, які є лише в Італії та Іспанії. Тому просимо, всіх небайдужих, у кого є можливість придбати та передати ліки для Настуні відгукнутися, – пишуть на офіційній сторінці Чортківська міська рада.

Номер картки для переказу коштів: 5168757404446744

Трирічна Настуня із Чорткова потребує допомоги благодійників!Попри нову та загрозливу недугу, яку зараз обговорюють…

Опубліковано Чортківська міська рада Понеділок, 6 квітня 2020 р.

Попередня стаття

Дружина не пустила додому тернополянина, який повернувся з Польщі (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські випускники передають медикам засоби захисту

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.