Від коронавірусу померла 83-річна жителька Монастириського району

Сьогодні вранці від коронавірусу померла 83-річна жителька с. Горішня Слобідка Монастириського району. Про це повідомив заступник голови Монастириської РДА, представник оперативного штабу району Павло Дронь.

– Хвора була шпиталізована в Монастириській районній лікарні і їй клінічно було виставлено підозру на COVID-19, 6 квітня відібрано у неї біопроби та відправлено в Обласний Вірусологічний Центр. Відповідь “+” на коронавірус отримано сьогодні вранці після її смерті. Така “оперативність” ОВЦентру неприйнятна, – написав чоловік на своїй сторінці у Facebook.

Загалом це вже четверта смерть від коронавірусу на Тернопільщині.

Співчуваємо рідним померлої.

Попередня стаття

У ще одного жителя Тернопільщини виявили COVID-19

Наступна стаття

На Тернопільщині волонтери допомагають медикам протистояти пандемії (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.