На Тернопільщині перший хворий одужав від коронавірусу

На Тернопільщині 10 квітня 2020 року, за результатами лабораторних обстежень, підтверджено факт першого одужання хворого на COVID-19. Про це повідомили в Тернопільському лабораторному центрі.

Детальніше про цей випадок розповіли в пресслужбі Тернопільської облдержадміністрації:

– 26-річний житель села Острів Тернопільського району захворів 19 березня. Чоловік був госпіталізований через тиждень – 27 березня, до Тернопільської лікарні швидкої допомоги з діагнозом: правобічна пневмонія, – повідомила головний санітарний лікар Тернопільської області Оксана Чайчук. – У хворого лабораторно підтвердили діагноз коронавірус.

Варто зазначити, хворий мав супутню патоголію – серцеву недостаність. Працював на ТОВ «СЕ Борднетце Україна».
8 та 9 квітня медики повторно зробили два тести, що показали відсутність в організмі хворого COVID-19. Чоловіка вже виписали з лікарні.

Попередня стаття

На Тернопільщині – 196 випадків коронавірусу, в Україні – понад 2 тисячі

Наступна стаття

Комендантської години не буде, та Великдень тернополян просять святкувати вдома

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.