У Чортківському районі 17-річний хлопець вкоротив собі віку

На перилах автомобільного мосту жителі села в Чортківському районі виявили повішаним 17-річного хлопця, – повідомили в пресслужбі Нацполіції області.
Під час виїзду слідчо-оперативної групи стало відомо, що 11 квітня неповнолітній близько 19:00 вийшов прогулятися. Куди саме йде батькам не сказав, але пообіцяв за кілька годин повернутися. Батьки прочекали до ранку, але сина не було. На телефонні дзвінки не відповідав.
Шукати підлітка вранці пішов батько. Чоловік побачив дитину повішаною на мосту, неподалік села. При попередньому огляді тіла судово-медичний експерт слідів насильницької смерті не виявив, лише странгуляційну борозну.
Не було при хлопцеві й жодних передсмертних записок. Працівники поліції перевіряють друзів загиблого, а також моніторять соцмережі, в яких був зареєстрований загиблий, та перевіряють, чи був він причетний до будь-яких так званих груп смерті.
Сусіди кажуть, що родина благополучна, позитивно відгукуються і про юнака. Факт внесений в ЄРДР згідно статті 115 ККУ з позначкою “самогубство”. Причину смерті після розтину встановить експерт.

Фото: https://unsplash.com

Попередня стаття

У Тернополі вимкнуть опалення до кінця тижня

Наступна стаття

Верховна Рада збільшила штрафи за підпал трави у 18 разів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.