У Чорткові за добу +15 випадків COVID-19, серед них – 5 медиків

У Чортківському районі уже 19 підтверджених випадків Covid-19. Такі дані журналістам сайту Чортків.City повідомив лікар-інфекціоніст Чортківського міськміжрайонного відділу ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України» Олег Голінатий.

Станом на 21 годину 12 квітня до поширеної інформації кілька годин тому про 8 лабораторно підтверджених інфікованих коронавірусною інфекцією мешканців Чортківського району додалося ще сім, в тому числі одна дитина. Серед цього числа також працівник фінансової установи і п’ятеро медиків.

Як повідомляли на сторінці Чортківської районної держадміністрації хворі перебувають на самоізоляції вдома. На даний час госпіталізації не потребують.

Загалом кількість працівників медустанов, що інфікувалися COVID-19, тепер нараховує десять осіб.

Зазначимо, за останню добу виявлено 15 лабораторно підтверджених хворих з району, а загальне число уражених коронавірусною інфекцією уже сягає 19 осіб.

Крім цього, щодо чотирьох зразків відібраних матеріалів проводиться повторне лабораторне дослідження, результати якого стануть сьогодні.

Попередня стаття

На Монастирищині коронавірус підтвердили у 41 медика, з них 4 – одужали

Наступна стаття

На Тернопільщині – 273 хворих на коронавірус, в Україні – понад 3 тисячі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.