“Рамки” для дезінфекції медиків облаштували у трьох лікарнях Тернополя

У трьох лікарнях Тернополя облаштовано спеціальне обладнання для дезінфекції медиків, які надають допомогу хворим на COVID-19. Зокрема такі рамки є в інфекційному відділені міської комунальної лікарні швидкої допомоги, у міській комунальній дитячій лікарні та у міській лікарні №3. Придбане обладнання за кошти місцевого бюджету, – повідомляє пресслужба міської ради.

Як розповідають головні лікарі міста, суть обладнання полягає в обробці медичного персоналу, які виходять із боксованих палат після надання допомоги хворим на COVID-19 чи місць обсервації, куди медики заходять у захисних костюмах.

Обладнання, представлене рамкою, – це обшита металева конструкція, яка працює згідно із принципом туманостворення. Таким чином прохід через рамку запобігає виносу вірусу з приміщення. Обробляють костюми дезінфікуючим розчином.

Попередня стаття

На вул. Білецькій у Тернополі вітер повалив дерево (Фото)

Наступна стаття

Волонтери оприлюднили список потреб лікарів Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.