На Тернопільщині між двома селами обвалюється міст (Фото)

На Теребовлянщині між селами Зеленче та Семенів  міст потребує ремонту. Про це повідомляє староста села Володимир Кобильняк. За його словами, за рік стан переправи значно погіршився.

-Частина мостової споруди продовжує опускається і невідомо коли може впасти під силою численних вантажівок, які щодня ним проїжджають, мостові опори, муровані в середині ХХ ст. з кам’яних блоків, які розвалюються і в порівнянні з попереднім роком ситуація змінилася у невтішну сторону. Скільки ще він протримається в такому стані – відомо тільки Богу,- пише староста.

Аби міст відремонтували Володимир Кобильняк написав звернення до Теребовлянської районної державної адміністрації. Його розглянули в управлінні капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації. Міст, повідомляють, обстежували у 2019 році і він знаходиться у задовільному стані.

– Експлуатаційний стан мосту потребує часткового ремонту, але не є критично аварійним, – відповідають. 

Все ж місцеві побоюються, пишуть, що під мостом проходить газова труба. У разі обвалу можуть виникнути чималі наслідки. У якому стані міст зараз показали на відео.

РЕМОНТ МОСТУ? НІ, НЕ БУДЕ! Про ремонт мосту між селами Зеленче та Семенів мною, як старостою, велися переговори як із…

Опубліковано Володимиром Кобильняком Середа, 15 квітня 2020 р.

Попередня стаття

На Тернопільщині за добу +20 випадків COVID-19

Наступна стаття

Без вірян і в масках. У Зарваниці священники пройшли Хресною дорогою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.