Підпалили смітники, щоб розважитись. У Тернополі поліцейські піймали двох хуліганів (Відео)

“Жартівників”, які підпалили сміттєві контейнери в Тернополі, у ніч з 19 на 20 квітня, піймали правоохоронці, – повідомив начальник відділу комунікації Нацполіції області Сергій Крета.

Про факти підпалу в різних дворах будинків Східного масиву на лінію “102” повідомили пожежники. Горіли сміттєві контейнери у чотирьох місцях.

Правоохоронці піймали підозрюваних. Ними виявились двоє мешканців Тернополя – сімнадцяти та вісімнадцяти років.

Старший з паліїв уже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство. Рік тому юнак потрапив в поле зору правоохоронців за аналогічний злочин – підпалювання смітників.

У скоєному хлопці зізнались. Кажуть, що палили смітники, аби порозважатися. За такі нічні жарти вони постануть перед судом.

Цей факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 296 ККУ – хуліганство. Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу.

Хлопців перевіряють на причетність до нещодавних підпалів, які трапилися на території міста та Тернопільського району.

Попередня стаття

З міста – лише пішки. У Почаєві встановлюють чотири блокпости (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі юнак бив старенького, а друзі знімали на телефон

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.