У Тернополі юнак бив старенького, а друзі знімали на телефон

У Тернополі п’ятнадцятирічний хлопець побив пенсіонера. Його товариші знімали все на телефони. Про це повідомив начальник Тернопільського відділу поліції Сергій Гаврилюк.

65-річний тернополянин, якого побив підліток, з травмами, зокрема з переломом ребра, звернувся до лікарні.

Це сталося 18 квітня близько 19-ї годинив дворі будинку на вулиці Лепкого. За словами Сергія Гаврилюка, троє неповнолітніх сиділи на спортивному майданчику, коли повз них проходив старший чоловік.

Один з юнаків почав щось вигукувати в бік пенсіонера. Тернополянин підійшов до хлопця, вони почали сперечатися. У якийсь момент юнак повалив чоловіка на землю і кілька разів вдарив його. Після цього хлопці втекли.

Травмований чоловік описав хлопця. Поліцейські затримали підозрюваного. Він у скоєному зізнався, а його товариші віддали відео побиття, яке знімали на власні мобільні телефони.

Цей факт поліцейські внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно з частиною 1 статті 296 ККУ – хуліганство. Триває слідство.

Попередня стаття

Підпалили смітники, щоб розважитись. У Тернополі поліцейські піймали двох хуліганів (Відео)

Наступна стаття

Жителям Тернопільщини заборонили відвідувати ліси

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.