Тридцять апаратів ШВЛ і медичне обладнання передає лікарням Тернопільщини “Bevar Ukrainе”

Медичне обладнання для лікувальних закладів Тернопільщини передає благодійна організація з Данії “Bevar Ukraine“”. Про це повідомив керівник благодійного фонду “Світло Реформації”, представник “Bevar Ukrainе” Іван Гонтар.

Обладнання привезуть 22 квітня на базу спеціального медичного постачання у м. Збараж, зокрема апарати ШВЛ згодом мають розподілити по лікарнях області.

«Вантаж дуже цінний і необхідний в умовах пандемії коронавірусної інфекції COVID-19. Очікуються: 30 апаратів штучної вентиляції легень, аналізатори крові, обладнання для хірургічних операційних, рентген обладнання, лікарняні функціональні ліжка, розхідні медичні матеріали та вироби медичного призначення», – розповів Іван Гонтар.

Як зазначили на сторінці благодійної організації у Facebook, антикоронавірусна вантажівка стала тридцятою машиною допомоги, яку відправили українці Данії.

The last loading of anti COVID truck for Ukraine we have had was at Dansk International Humanitær Hjælp…

Опубліковано Bevar Ukraine Неділя, 19 квітня 2020 р.

 

Фото: Bevar Ukraine

Попередня стаття

Коронавірус: 36 нових випадків за добу на Тернопільщині, 467 – в Україні

Наступна стаття

Знаний тернопільський священник вдруге потрапив до реанімації

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.