Тернополянин взяв на ремонт та привласнив ґаджети (Відео)

Тернополянин взяв на ремонт гаджети та зник. У підозрюваного в шахрайстві тернополянина поліцейські вилучили понад 20 одиниць техніки й розшукують її власників, – повідомили у відділі комунікації поліції області.
Правоохоронці припускають, що майже вся вилучена під час санкціонованого обшуку електроніка може бути власністю інших осіб, адже зловмисник на жодну річ не пред’явив документів.

Кримінальне провадження за фактом шахрайства щодо 43-річного тернополянина було розпочато за заявою однієї з потерпілих. Тернополянка повідомила, що віддала у ремонт свій смартфон, навіть вартість послуг оплатила, та майстер кудись зник: на роботі був відсутній, на телефонні дзвінки не відповідав. Через декілька днів надійшла заява від ще однієї потерпілої, яка здала в майстерню планшет і теж не могла забрати його, бо майстер зник.

Правоохоронці розшукали зловмисника. У нього знайшли та вилучили 24 одиниці різноманітної техніки: 11 мобільних телефонів марок IPhone, Samsung, Lenovo, HTC, Huawei,  Nomi, Prestigio, 10 планшетів різноманітних моделей, серед яких IPad, Asus, Lenovo, Samsung, Acer та інші, а також 2 навігатори та покетбук.

Поліцейські звертаються до жителів міста та області, які користувалися послугами майстра і не дочекалися повернення своїх гаджетів – звертатися до Тернопільського відділу поліції за телефонами 27-11-70, 27-11-71, 067 351 38 37.

На даний час на все вилучене у зловмисника майно накладено арешт. Вирішується питання про оголошення йому підозри за частинами першою та другою статті 190 ККУ та обрання запобіжного заходу.

Попередня стаття

На Тернопільщині старенькі з дому престарілих не знають, що інфіковані Covid-19

Наступна стаття

В Україні розробили тести на коронавірус. Першу партію вже передали в області

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.