Повернувся з Польщі: тернополянин, що перебував в обсервації, скоїв самогубство

Тернополянин, що повернувся з Польщі, перебував в обсервації в міській лікарні №3. Учора, 24 квітня, він скоїв самогубство, – повідомляє відділ комунікації поліції області.

Близько 18:40 до Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків міської лікарні №3 про те, що в палаті покінчив самогубством 39-річний тернополянин.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що чоловік 16 квітня повернувся з Польщі, а з 20 квітня на виконання пункту 5 Постанови Кабміну №211 від 11.03.2020 року перебував на обсервації в міській лікарні №3.

На виконання доручення голови ОДА № 33/01.02-03 від 17.04.2020 року та розпорядження міського голови №107 від 17.04.2020 «Про забезпечення заходів щодо госпіталізації осіб, які здійснили перетин державного кордону» в обласному центрі були створені мобільні робочі групи для забезпечення заходів щодо госпіталізації осіб, які здійснили перетин державного кордону, із залученням представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, медичних працівників, працівників Національної поліції України.

Спілкуючись з представниками мобільної групи, він погодився пройти обов’язкову обсервацію та поводив себе спокійно, безконфліктно під час госпіталізації до медичного закладу. Обставини та причини смерті чоловіка встановлюють правоохоронці.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією «самогубство».

Відомо, що чоловіку було 39 років, він одружений, виховував 4 дітей. Йому ніхто не приносив у лікарню передач. Чоловік тричі на день отримував лікарняне харчування. У палаті, в якій він жив сам, був індивідуальний санвузол і балкон.

Попередня стаття

На Тернопільщині зафіксували ще 33 випадки коронавірусу

Наступна стаття

У Тернополі помер знаний священник Євген Заплетнюк

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.