У Тернополі помер знаний священник Євген Заплетнюк

Сьогодні, 26 квітня, на 42-му році життя не стало протоієрея Євгена Заплетнюка. Про це повідомили на офіційному сайті Тернопільської єпархії Православної церкви України.

-З глибоким сумом сповіщаємо про те, що 26 квітня 2020 року спочив у Господі клірик Тернопільської єпархії протоієрей Євген Заплетнюк. Ключар кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени м. Тернополя упокоївся на 42-му році життя. Отець Євген помер, не виходячи з коми, у реанімації Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні, де перебував з 22 квітня після важкого інсульту.

За роки пастирської діяльності протоієрей Євген Заплютнюк був удостоєний низки церковних нагород.

Редакція МедіаТОР висловлює щирі співчуття родині Євгена Заплетнюка. Вічна пам’ять!

Раніше повідомляли: Знаний тернопільський священник вдруге потрапив до реанімації

Попередня стаття

Повернувся з Польщі: тернополянин, що перебував в обсервації, скоїв самогубство

Наступна стаття

На Тернопільщині за добу +42 випадки Covid-19, з них 18 – у Почаєві

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.