На Тернопільщині за добу дві смерті від COVID-19

На Шумщині від ускладнень коронавірусу померло двоє людей.  Вчора не стало священника з села Потуторів та жителя Шумська. Про це повідомляє Шумська районна адміністрація. Обидва випадки підтверджено лабораторно.

– У священнослужителя з Потуторова аналіз на дослідження брали при житті, а ось у шумчанина, якого госпіталізовано вчора у лікарню, після смерті, – повідомляють на офіційній сторінці. 

Загалом через коронавірус у Шумському районі померло троє осіб. Зазначимо, станом на 28 квітня у Тернопільській області вірус Covid-19 підтверджений у 664 випадках за результатами досліджень методом ПЛР. Із загальної кількості інфікованих – 74 особи одужали, 12 померли.

За останню добу у нашому районі від ускладнень, спричинених коронавірусом, померло дві особи. Обидва випадки…

Опубліковано Шумська районна державна адміністрація Вівторок, 28 квітня 2020 р.

 

 

Попередня стаття

На зупинці громадського транспорту в Тернополі помер чоловік

Наступна стаття

На Тернопільщині за хабар судитимуть колишнього працівника поліції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.