У Тернополі «McDonald’s» призупинив роботу, а на «Епіцентр» складено адмінпротокол

У Тернополі відучора призупинив роботу «McDonald’s», а БГ «Епіцентр» оштрафували за недотримання карантинних заходів.

Про це повідомила речниця Тернопільської міської ради Мар’яна Зварич.

Вона зазначила, що перевірити роботу закладів вирішив оперативний штаб для боротьби з коронавірусом на вчорашньому засіданні. За результатами перевірок, заклад «McDonald’s» тимчасово призупинив свою роботу, а на представника Національної мережі торгових центрів «Епіцентр» у Тернополі складено адміністративний протокол за ст. 44.3 «Порушення правил щодо карантину людей». Далі протокол буде розглядатися у суді.

Представники гіпермаркету «Епіцентр» зобов’язалися здійснювати торгівлю лише товарами першої необхідності.

Як зазначили у відділі комунікації поліції області, правоохоронці спільно з працівниками управління муніципальної інспекції перевірили законність роботи закладів під час карантину. Керівництво «Епіцентру» запевнило, що припинить роботу відділів з будівельними матеріалами, працюватиме лише відділ із побутовою хімією та засобами особистої гігієни. Продаж інших товарів буде здійснюватися через онлайн-замовлення.

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів №211 від 11.03.2020 року в місті й надалі триватимуть перевірки.

Нагадаємо, днями користувачка соцмережі Фейсбук опублікувала відео, на якому видно чергу до будівельного гіпермаркету.
Попередня стаття

На Тернопільщині Covid-19 підтвердили у ще 52 людей, з них 37 – у Кременецькому районі

Наступна стаття

“Несправедливо платити податки підприємцям, які два місяці не працюють”, – Петро Ландяк

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.