“Несправедливо платити податки підприємцям, які два місяці не працюють”, – Петро Ландяк

Депутат Тернопільської міської ради Петро Ландяк написав звернення до міського голови Тернополя Сергія Надала про звільнення від сплати за землю і податку за нерухомість підприємців і підприємств, які вимушено не працюють під час карантину.

– Я поділяв позицію Асоціації міст України, які виступали проти несправедливого і неправильного звільнення Верховною Радою України від сплати за землю всіх без виключення підприємств, в березні цього року. Адже звільняли і тих кого не потрібно було звільняти: продовольчі магазини, пекарні, ковбасний цехи, молокозаводи та інші структури, які в час карантину успішно працювали. Однак! Тепер несправедливо зобов’язані сплачувати такий податок, а крім цього і податок на нерухомість ті, які два місяці не працюють, ті працівники яких є у вимушених і не оплачуваних відпустках, – зазначає депутат. 

Це питання можна врегулювати на рівні міської ради, каже Петро Ландяк, тому просить міського голову та депутатів з розумінням віднестись до підприємців і підприємств та прийняти необхідне рішення.

 

ПІДПРИЄМЦЯМ І ПІДПРИЄМСТВАМ ПОТРІБНА ДОПОМОГА! Я поділяв позицію Асоціації міст України, які виступали проти…

Опубліковано Петром Ландяком Понеділок, 27 квітня 2020 р.

Попередня стаття

У Тернополі «McDonald’s» призупинив роботу, а на «Епіцентр» складено адмінпротокол

Наступна стаття

Допомогу медикам у п’яти районах Тернопільщини підсумувала команда Гуманітарного штабу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.