У Збаражі обрали нового директора центральної лікарні

Переможцем конкурсу на посаду директора КНП “Збаразька центральна лікарня” став Григорій Чепіль. Про це сьогодні повідомила голова Збаразької районної ради Світлана Боднар та опублікувала відповідний документ.

За призначення чоловіка на цю посаду на засіданні 28 квітня проголосувала конкурсна комісія. Подання винесуть на розгляд сесії. Якщо за це проголосують депутати райради, з новопризначеним укладуть контракт на роботу в лікарні терміном від 3 до 5 років.

Григорій Володимирович Чепіль проживає у Збаражі, народився у 1971 році.

Нагадаємо, конкурс на місце директора лікарні райрада оголосила 6 квітня. Раніше ним був Валерій Суконнік, який написав заяву на звільнення.

Григорій Чепіль – переможець конкурсу на посаду директора КНП "Збаразька центральна лікарня".

Опубліковано Світланою Боднар Вівторок, 28 квітня 2020 р.

 

 

Попередня стаття

Тернополянина, який вискочив зі швидкої і тікав, доправили до психлікарні

Наступна стаття

На Тернопільщині підтверджено 44 нових випадки Covid-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.