У Монастириськах від Covid-19 помер фельдшер

У Монастириськах помер 68-річний фельдшер швидкої допомоги. Чоловіка не стало сьогодні близько першої години ночі, у реанімації Монастириської районної лікарні. До останнього він боровся з COVID-19. Про це повідомила в соцмережі Фейсбук краянка Світлана Безділь. Родом медик з села Красіїв, працював фельдшером в селі Устя Зелене.

Інфікований Covid-19 перебував у шпиталі з 12 квітня у важкому стані, мав супутню патологію – хронічне обструктивне захворювання легень з астматичним компонентом. Постійно перебував на апараті штучної вентиляції легень. Стан погіршувався. Лікарі робили все можливе. В неділю був застосований дорогий німецький препарат «Актемра» для лікування ревматоїдних артритів. Але врятувати хворого не вдалося.

Помер Фельдшер Швидкої допомоги зс. Устя Зелене, боровся до останнього з COVID-19.Нехай Земля йому буде пухом, а царство Небесним.Висловлюємо щирі співчуття родині???

Опубліковано Світланою Безділь Середа, 29 квітня 2020 р.

Співчуття рідним і близьким!

Попередня стаття

У Тернополі не відкриватимуть ринки до завершення карантину

Наступна стаття

На Тернопільщині за добу +71 випадок інфікованих, з них 35 – на Кременеччині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.