У Тернополі не відкриватимуть ринки до завершення карантину

У Тернополі не відкриватимуть продовольчі ринки до завершення карантину, наразі до 11 травня. Таке рішення сьогодні прийняли на засіданні Тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом.

– Зважаючи на ріст захворюваності на коронавірус, керівники ринків наголосили, що не хочуть ризикувати здоров’ям як своїх працівників, так і тернополян, – повідомили в штабі. 

Зазначимо, Кабінет Міністрів України дозволив відкрити продовольчі ринки з 1 травня в умовах карантину. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні уряду. За словами Шмигаля, основною умовою роботи продовольчих ринків є рішення відповідного територіального органу Держпродспоживслужби про дотримання протиепідемічних вимог.

Попередня стаття

Тепло та грози. Погода на Тернопільщині в найближчі дні

Наступна стаття

У Монастириськах від Covid-19 помер фельдшер

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.