На Тернопільщині інфраструктуру можна розвивати завдяки агроіндустріальним паркам (Наживо)

У четвер 30 квітня об 11:00 стартує шоста зустріч марафону «БрейнШторм марафон» на тему «Трансформація бізнесу. Економіка МАЙБУТНЬОГО». Гості ефіру — співінвестори платформи БІЗНЕС 100: власник групи компаній UKRAVIT, засновник «Інституту здоров’я рослин» Віталій Ільченко та президент компанії «СТАЛЕКС», співвласник EVON Group Олександр Кіктенко.

Під час ефіру спікери розкажуть про те, що таке агроіндустріальні парки, що потрібно для їх розвитку в Україні та як підприємцю можна до них долучитися.

Агроіндустріальні парки – це потужний стимул для розвитку регіональної інфраструктури, створення нових сучасних виробництв, появи нових робочих місць у регіонах. У прямому ефірі обговоримо актуальні пропозиції об’єднання підприємців у регіональні кластери задля розвитку та гри у довгу.

До діалогу запрошують підприємців, які шукають нові рішення, моделі для розвитку та зростання агроіндустрії в Україні. Під час ефіру дізнаєтеся відповіді на наступні запитання:

  • Що таке агроіндустріальний парк?
  • Що і хто потрібні для їх розвитку в Україні?
  • Які проблеми в державному регулюванні цього сектора?
  • Як підприємець може стати частиною агроіндустріальної екосистеми та які проблеми свого бізнесу може вирішити завдяки об’єднанню у регіональні кластери?

Нагадуємо, що Журнал «Бізнес» та співінвестори платформи БІЗНЕС 100 проводять серію онлайн-стрімів «БрейнШторм марафон» з загальною темою «Бізнес відродження. Економіка МАЙБУТНЬОГО». Це цикл розмов про трансформаційні стратегії та ідеї з власниками бізнесу. Кожен раз тема буде окремою, але так чи інакше вона торкнеться питань, які сьогодні хвилюють суспільство.

Зустрічі в рамках марафону модерує Володимир Чеповий, співзасновник та шеф-редактор журналу БІЗНЕС.

Попередня стаття

На Тернопільщині за добу +71 випадок інфікованих, з них 35 – на Кременеччині

Наступна стаття

Німецькі медики фотографуються голими в знак протесту через нестачу засобів захисту (Фото 18+)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.