Німецькі медики фотографуються голими в знак протесту через нестачу засобів захисту (Фото 18+)

Німецькі лікарі в знак протесту через нестачу необхідних засобів індивідуального захисту в умовах пандемії коронавірусу масово публікують знімки в голому вигляді на робочих місцях. Про це повідомляють на 24.

Медики хочуть продемонструвати, що боротьба з COVID-19 без засобів індивідуального захисту – це як бути голим.

Один з лікарів заявив, що оголеність – це символ того, наскільки медпрацівники є вразливими до COVID-19 без ЗІЗ. Кампанія проходить під девізом “Blanke Bedenken“.

На одному з фото лікар позує з плакатом з написом: “Мене вчили зашивати рани. Чому я повинен вчитися шити маски?”.

Схожа кампанія розгорнулася у Франції під назвою Dentisteàpoil – “дантист голяка”. У флешмобі взяли участь в основному стоматологи.

Попередня стаття

На Тернопільщині інфраструктуру можна розвивати завдяки агроіндустріальним паркам (Наживо)

Наступна стаття

Вимагав пів тисячі доларів. У Тернополі посадовця затримали на “гарячому” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.