На Тернопільщині вперше за двадцять років ремонтують дорогу (Фото)

У Ланівцях, на Тернопільщині, вперше за 20 років ремонтують автошлях Р-43. Дорога ця – регіонального значення, вона проходить територією області через Тернопіль, Збараж та Ланівці.

Працівники підрядних організацій реставрують ділянку протяжністю 5,5 км. Як зазначив виконуючий обов’язки начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Ігор Раїнчук, ремонт там не проводився вже 20 років, тому об’єкт потребував реставрації.

– На цій ділянці вже виконані кілька видів робіт, на цьому тижні підрядники демонтують бордюр. З понеділка буде реорганізація дорожнього руху і розпочнеться повний комплекс робіт: заміна дорожнього покриття, нанесення розмітки, встановлення дорожніх знаків та інші, – розповів Ігор Раїнчук.

На автошляху, повідомяють у Службі автомобільних доріг, відфрезують старе покриття, зроблять регенерацію основи дороги, укладуть 2 шари асфальтобетонного покриття, оновлять освітлення, автопавільйони та тротуари. Після цього на нову дорогу нанесуть розмітку, встановлять дорожні знаки тощо.

Підрядна організація Техно-Буд-Центр на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області розпочала демонтаж бордюрів та фрезування зношеного покриття. Рух транспорту відбувається у реверсному режимі.

Ремонт планують завершити до кінця червня.

Фото Служби автомобільних доріг у Тернопільській області

Попередня стаття

Вимагав пів тисячі доларів. У Тернополі посадовця затримали на “гарячому” (Відео)

Наступна стаття

Тернополянка втратила майже 40 тисяч, довірившись інтернет-знайомому

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.