Вимагав пів тисячі доларів. У Тернополі посадовця затримали на “гарячому” (Відео)

На отриманні неправомірної вигоди оперативники Головного управління Нацполіції в Тернопільській області спільно з співробітниками Служби Безпеки України під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали чиновника.

Керівник одного із відділів обласного управління Держгеокадастру отримав гроші за сприяння у затвердженні проєкту землеустрою для відведення ділянки під будівництво житлового будинку.

За попередньою інформацією, посадовець мав домовитися з органами місцевого самоврядування щодо зміни цільового призначення ділянки. Гроші місцевий мешканець передавав чиновнику в автомобілі, припаркованому біля приміщення Головного управління Держгеокадастру.

Зловмисника затримали правоохоронці “на гарячому” відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 369-2 частина 3 ККУ – зловживання впливом. Вирішується питання щодо оголошення посадовцю підозри у вчиненні злочину та обрання йому міри запобіжного заходу.

Попередня стаття

Німецькі медики фотографуються голими в знак протесту через нестачу засобів захисту (Фото 18+)

Наступна стаття

На Тернопільщині вперше за двадцять років ремонтують дорогу (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.