Підприємці Кременеччини влаштували автопробіг (Відео)

Вранці 5 травня підприємці Кременеччини здійснили автопробіг центральними вулицями міста. Близько 30 авто зупинялись біля приміщення міської ради. У такий спосіб вимагали пом’якшити умови для бізнесу під час карантину. Про це повідомляє місцеве видання Kremenets.city.

– Ми декларуємо дві основні вимоги: звернути увагу органів влади, щоб вони подбали про малий та середній бізнес і скасували основний єдиний податок на час карантину, оскільки  підприємці податки сплачують, але дохід припинився. У нас є наймані працівники, сім’ї, і ми повинні за щось жити, харчуватися. Друга вимога – надати можливість нашому бізнесу працювати. Тривала заборона нашої діяльності без фінансової компенсації і допомоги нам і нашим працівникам – порушення наших конституційних прав, – розповів координатор пробігу депутат Кременецької районної ради Роман Пшевлоцький.

Попередня стаття

У власному будинку житель Березовиці зберігав бойові гранати (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі запрацювали заклади швидкого харчування. До кіосків з кавою – черги (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.