У селі Озерна – ДТП. Автомобіль згорів, водій з травмами у лікарні (Фото/Відео)

Сьогодні зранку на автодорозі, що пролягає через с. Озерна Зборівського району, повністю згорів автомобіль. Відео пожежі опублікував о 7:36 користувач однієї з груп у Viber.

За словами очевидця, зіштовхнулись автомобілі, що і стало причиною загорання.

– Рятувальники виїхали на місце події о 7:25, о 8:00 пожежу ліквідували. Горів автомобіль ВАЗ2106, – повідомила речниця управління ДСНС в Тернопільській області Ірина Крупа.

– Сьогодні, близько 8 години ранку, на 15 км автодороги М-09 “Тернопіль — Львів — Рава-Руська” трапилась автопригода з потерпілими. Водій автомобіля ВАЗ зупинився на світлофорі, після чого водій вантажівки ТАТА, не дотримавшись безпечної дистанції, зіткнувся з легківкою. Внаслідок удару в багажному відділенні легкового автомобіля загорівся газовий балон і спалахнув весь транспортний засіб. Водій автомобіля ВАЗ отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги одразу ж шпиталізували чоловіка. Усі деталі ДТП з’ясовуватиме слідчий, – повідомила речниця патрульної поліції Катерина Басалига.

У селі Озерна під Тернополем згорів автомобіль

Сьогодні зранку на автодорозі, що пролягає через с. Озерна Тернопільської області, повністю згорів автомобіль. Відео пожежі опублікував о 7:36 користувач однієї з груп у Viber.За словами очевидця, зіштовхнулись автомобілі, що і стало причиною загорання.- Рятувальники виїхали на місце події о 7:25, о 8:00 пожежу ліквідували. Горів автомобіль ВАЗ2106, – повідомила речниця управління ДСНС в Тернопільській області Ірина Крупа.Наразі очікуємо офіційних коментарів поліції.#новини_Тернопіль #новини_МедіаТОР #інтернет_телебачення #пожежа #автомобіль

Опубліковано МедіаТОР Четвер, 7 травня 2020 р.

Порушення правил дорожнього руху можуть спричинити трагічні наслідки❗️Сьогодні, близько 8-ї години ранку, на 15 км…

Опубліковано Патрульна поліція Тернопільської області Четвер, 7 травня 2020 р.

Попередня стаття

На Тернопільщині за добу +16 інфікованих COVID-19. Двоє людей померли 

Наступна стаття

«Рятівний жилет» для малого та середнього бізнесу. Поради експертів (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.