«Рятівний жилет» для малого та середнього бізнесу. Поради експертів (Наживо)

У четвер, 7 травня об 11:00 відбудеться десята зустріч марафону «БрейнШторм марафон» на тему «Трансформація бізнесу. Економіка МАЙБУТНЬОГО».

Гості ефіру:

  • Сергій Позняк, співінвестор платформи БІЗНЕС 100, голова правління венчурного корпоративного інвестиційного фонду «FinStream», власник заставного сервісу, в який входять бренд Cronvest, фінансова компанія «К2000» та КУА «Юніті»;
  • Юрій Кріпченко, засновник та CEO компанії «FuseFoods».

Тема ефіру: «Фінансовий «рятівний жилет» для МСБ: як скористатися?».

Значний негативний вплив на стійкість кожного бізнесу, особливо в період глобальної кризи, має відсутність реального фінансування. Не дивлячись на нестабільну ситуацію в країні, співінвестори платформи Бізнес 100, продовжують працювати над рішеннями, які створюють сприятливі умови для ведення підприємницької діяльності в Україні. Фінансовий та інвестиційний експерт з 20 річним досвідом Сергій Позняк знає, як підприємцю залучити гроші на потреби бізнесу під час кризи, та готовий відповісти на актуальні питання МСБ.

Під час ефіру з Сергієм та Юрієм обговоримо такі питання:

  • актуальність поточних потреб бізнесу: кошти на розширення, модернізацію, поповнення обігових коштів, скорочення касових розривів
  • критерії підбору клієнтів для інвестора: інвестиції в кризу — бізнес на довірі?
  • перевага небанківських інструментів кредитування: криза — час прискорюватись.

До діалогу запрошуємо підприємців, які знаходяться у пошуку нових можливостей для фінансування бізнесу під час кризи.

Нагадуємо, що Журнал «Бізнес» та співінвестори платформи БІЗНЕС 100 проводять серію онлайн-стрімів «БрейнШторм марафон» з загальною темою «Бізнес відродження. Економіка МАЙБУТНЬОГО».

Це цикл розмов про трансформаційні стратегії та ідеї з власниками бізнесу. Кожен раз тема буде окремою, але так чи інакше вона торкнеться питань, які сьогодні хвилюють суспільство.

Трансляція відбуватиметься кожного робочого дня з 11:00 до 11:30

Зустрічі в рамках марафону модерує Володимир Чеповий, співзасновник та шеф-редактор журналу БІЗНЕС.

Місце зустрічі: YouTube-канал Журналу «БІЗНЕС».

Переглянути попередні ефіри марафону можна тут:

Попередня стаття

У селі Озерна – ДТП. Автомобіль згорів, водій з травмами у лікарні (Фото/Відео)

Наступна стаття

“Винесли документи й цінні речі”. У Скалаті вночі обікрали будинок (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.